“El 7 de octubre murió el feminismo” | per Pilar Rahola


Discurs de Pilar Rahola durant la Primera Cimera Mundial d'Influencers contra l'Antisemitisme: Veus per la veritat, un esdeveniment que va reunir a Nova York més de 300 influenciadors, celebritats i líders d'opinió per combatre el creixent antisemitisme i la desinformació sobre Israel, organitzat per Combat Antisemitism Movement (CAM) i el Ministeri d'Afers Estrangers d'Israel.

Després de rebre el premi Defensor Global de mans de l'ambaixador David Saranga, director de l'oficina de Diplomàcia Digital de la cancelleria d'Israel; i Shay Salamon, director d'Afers Hispans de CAM, Rahola va intervenir amb un discurs en el qual va denunciar amb fermesa el silenci i la complicitat d'alguns sectors de la societat davant l'antisemitisme, especialment el feminisme, a qui va acusar d'haver-hi "mort" per la manca d'empatia i solidaritat amb les víctimes de l'atac terrorista de Hamàs del 7 d'octubre del 2021.

"Les dones jueves violades continuen sent dones i violades, però el feminisme les ha reduït a la seva condició de jueves i les ha rebutjat. En fer-ho, ha mort. Avui no existeix el feminisme, sinó només un monstre hiperideològic que, en la derivada dogmàtica, ha acabat sent còmplice de la maldat. El 7-0 va arrencar la màscara al feminisme: el que hi havia a sota era monstruós", va expressar.
Rahola va afirmar que "El silenci, la negació de tota empatia, el rebuig a la solidaritat que han patit les dones brutalment violades pel terrorisme palestí, és una vergonya imperdonable que deixa el feminisme en cuirs, nu de dignitat, desproveït de tot indici de credibilitat"
.

Més, en les etiquetes  Conflicte Orient Mitjà, Antisemitisme

i cercant per "Pilar Rahola"

Més: I aleshores, l'extrema dreta puja, Indesitjable frivolitat, Conflicte Israel-Palestina per Dennis Prager (5 minuts), Wokisme i Jihadisme: un matrimoni fet a l'infern a Israelnoticias.com, Antisemitisme: judeofòbia, negacionisme i antisionisme per Carles Grima a El Nacional.cat, La sort d'occident en mans d'IsraelBarcelona Pro-Palestina o el Berlin Nazi?, Història comuna amb Israel, La Pura veritat, què volen els Palestins? Desmuntant mentides, L'esquerra Woke i Israel,
i l'etiqueta Jueus,   

Vídeo en castellà del 3 de juliol de 2024 de 9.13 minuts

Link https://www.youtube.com/watch?v=Sva4kRiGN8I

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris