Els pisos turístics vs Dretes o Esquerres

 

Image by Peggy from Pixabay

 

Dretes? Esquerres?

Tot té dues cares. No és el mateix un sindicalista o un marxista de principis del segle XX que uns nens crescuts veient Club Super 3 i les "Mama Chicho" que després d'estudiar Ciències Polítiques (perquè la nota de tall no donava per altra cosa) i acabar en l'escola d'un partit polític. És el currículum del president de la Generalitat i tots els seus consellers que tinguin una mitjana d'edat de trenta-vuit anys.

Pisos Turístics

Tot té dues cares: "Perseguirem els pisos turístics!" "Sí al descans!" Collons! Si fan el joc als grans hotels! Ni se'ls acut pensar que per a molts propietaris de pisos de renda baixa, llogar una habitació de "la seva propietat" a un turista és una manera de tenir ingressos per pagar el constant augment de preus? Enlloc els pisos turístics són un problema

Només en Espanya. Curiós! I mira que hi ha obligacions: treballar, contractar una escomesa de llum, no pots tenir més de x diners en metàl·lic (això va ser aprovat per a tota Espanya). Oh! Són d'esquerres.Aquesta dualitat forma part d'una mateixa moneda, un abaixa una mica els impostos i l'altre, promet uns subsidis que compensa amb una pujada general d'impostos que van a parar a qui no els pot pagar. Vist això, aposto per la LLIBERTAT, no pels subsidis. Això, això, és tot.

© Manel Aljama (juliol 2024)
Escriptor, Editor, Podcaster, Creador de Continguts i Formador de Tecnologies

© Image by Peggy from Pixabay

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris