Trilers

 


Vist a VilaWeb: els catalans som gent dialogant, pacífica (moolt pacífica) i amb tarannà tolerant. Per exemple, un castell amb una nena que du el vel musulmà (el drap que humilia i relega la dona a la condició de menor d'edat). Davant de les agressions de l'estat, cantem caramelles, cantem! L'estat no atura la repressió, amb els gots de l'amnistia, el triler té la bola de la repressió. Així des de 2017. Tots confiats i cofois, altres resignats. Però, no deu ser que tenim pa a l'ull i no viem l'estratègia del mossèn Junqueras?

En perill de l'escó de Comín al Parlament Europeu. No és necessari jurar la Constitució local, segons les fonts europees, però Espanya insisteix que cal que passi per Madrid per jurar-la... Encara hi ha qui vol creure que amb aquesta gent es pot negociar res? Hi ha algun il·lús que pensa que sense plantar cara, i això no vol dir agafar un kalàixnikov ni molt menys, sinó tornar rebuts, donar-se de baixa de serveis (no comprar "la sal"), entre altres accions de resistència pacífica... es pot aconseguir la independència?

En la xarxa social X (antic Twitter), Jordi Galves comparteix un vídeo de Marc Giró en castellà on es mostra el nivell cultural que té. Quin taujà més ignorant fent la feina bruta als que volen eliminar tota la cultura occidental: "El capital" un totxo… Típic de qui no ha llegit ni un segell de correus, però opina... https://x.com/jordigalves/status/1808485036762493074


© Manel Aljama (juiol 2024)
Escriptor, Editor, Podcaster, Creador de Continguts i Formador de Tecnologies 

© Photo by FaceMePLS en ElNacional.cat

 

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris